top of page

Članstvo / Membership

Klub 1 je samostojno in nepridobitno združenje, v katerem se združujemo ljubitelji in lastniki ovčarskih in pastirskih pasem, vzreditelji in kinološki sodniki.

Članstvo je odprto za vsakogar, ki se nam želi pridružiti, sodelovati v aktivnostih kluba in spoštovati akte in pravila kluba.

Včlanitev / Podaljšava članarine

Članarina za tekoče koledarsko leto 2022 znaša 25 EUR za redne člane in 30 EUR za nove člane (vključno z vpisnino v višini 5 EUR). Članarino in vpisnino je potrebno poravnati na klubski transakcijski račun (TRR: SI56 6100 0000 6184 970, SWIFT HDELSI22 , odprt pri DH d. d.). Pri plačilu je potrebno navesti pripis namena: Ime člana  + članarina 2021.

Vsem članom, ki ne plačujejo redno članarino se ob ponovnem članstvu poračuna vpisnina!

Novi člani morajo poslati pristopno izjavo in potrdilo o plačilu na elektronski naslov: slo.klub1@gmail.com

Lastniki mladičev, kupljenih pri klubskem vzreditelju, imajo prvo leto brezplačno članarino (velja zgolj za koledarsko leto nakupa). Slednji morajo izpolniti in na zgoraj navedeni elektronski naslov poslati brezplačno pristopno izjavo za lastnike mladičev.

Po prejemu pristopne izjave in vplačila članarine na transakcijskem računu, bodo novi člani po pošti prejeli člansko izkaznico z nalepko KZS za tekoče leto. Redni člani prejmejo nalepko avtomatično po realizaciji vplačila članarine.

Članstvo velja za tekoče koledarsko leto!

bottom of page